Productbeschrijving

 

Varta Superlife Batterij 9V Zink-Koolstof Super Heavy Duty in Blister

De Varta Superlife 6F22 batterij is een betrouwbare 9V-zink-koolstofbatterij die superieure prestaties levert. Met zijn super heavy duty vermogen biedt deze batterij langdurige energie voor diverse elektronische apparaten. Verpakt in een handige blisterverpakking, is deze batterij ideaal voor dagelijks gebruik en zorgt hij voor een langdurige stroomvoorziening.

Kenmerken

 • Geschikt voor diverse elektronsiche apparaten 9V
 • Superieure prestaties
 • Super heavy duty vermogen
 • lanm
 • 6F22
 • Varta: 2022.101.411

 

Productbeschrijving

Altijd vervelend: heb je eindelijk je geweldige nieuwe gadget binnen, heb je geen goede batterijen in huis. Of je jat die uit de afstandbediening, waardoor je later op je kop krijgt van de man des huizes. Vanaf nu is dat niet meer nodig. Bestel bij ons de batterijen die je nodig hebt. Varta Superlife batterijen zijn erg geschikt voor producten met een laag energieverbruik, zoals een klok of een afstandbediening.

Productbeschrijving

 

Ben je op zoek naar krachtige batterijen die lang meegaan? Dan zijn de Varta Superlife Koolzink R06/AA batterijen precies wat je nodig hebt! Deze batterijen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden een lange levensduur, zodat je apparaten blijven werken wanneer je ze nodig hebt.

De Varta Superlife Koolzink R06/AA batterijen zijn ideaal voor gebruik in apparaten met een hoog energieverbruik, zoals zaklampen, speelgoed en radio's. De batterijen hebben een spanningsniveau van 1,5 Volt en worden geleverd in een handige blisterverpakking met 4 stuks.

Met de Varta Superlife Koolzink R06/AA batterijen hoef je je geen zorgen te maken dat je apparaten snel zonder stroom komen te zitten. De batterijen zijn betrouwbaar en bieden een langdurige energievoorziening. Dus als je op zoek bent naar hoogwaardige batterijen die betrouwbaar zijn en lang meegaan, dan zijn de Varta Superlife Koolzink R06/AA batterijen precies wat je nodig hebt.

Kenmerken:

 • Koolzink batterijen (4 stuks in blisterverpakking)
 • Merk: Varta
 • Uitvoering: Superlife
 • Type: R06/AA
 • Spanning: 1,5 Volt

 

Productinformatie

 

Duracell Plus Power Batterij 9V DS - Blister van 10 stuks

 

Als je op zoek bent naar betrouwbare en krachtige 9 Volt batterijen voor je apparaten, dan is het Duracell Plus Power batterijen blisterpakket van 10 stuks precies wat je nodig hebt. Deze batterijen zijn ontworpen om lang mee te gaan en consistent te presteren, zodat je kunt vertrouwen op je apparaten wanneer je ze nodig hebt.

 

Krachtige prestaties

 

De Duracell Plus Power batterijen hebben een hoog energieniveau, waardoor ze langer meegaan dan standaard alkaline batterijen. Dit betekent dat je minder vaak de batterijen hoeft te vervangen, wat zorgt voor kostenbesparing en minder afval.

 

Betrouwbaarheid

 

Duracell is een merk dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de Duracell Plus Power batterijen om je apparaten van stroom te voorzien, zelfs onder zware omstandigheden. Deze batterijen zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van rookmelders en afstandsbedieningen tot speelgoed en draagbare radio's.

 

Handige verpakking

 

Het Duracell Plus Power batterijen blisterpakket van 10 stuks is een handige manier om ervoor te zorgen dat je altijd een reservevoorraad batterijen bij de hand hebt. De blisterverpakking houdt de batterijen veilig en beschermd, terwijl het handige formaat ervoor zorgt dat je de batterijen gemakkelijk kunt opbergen en meenemen.

 

Bestel nu

 

Bestel vandaag nog het Duracell Plus Power batterijen blisterpakket van 10 stuks en profiteer van de krachtige prestaties en betrouwbaarheid van Duracell. Deze batterijen zijn ideaal voor thuis, op het werk of onderweg, en zorgen ervoor dat je apparaten altijd klaar zijn voor gebruik.

Omschrijving

 

Duracell Plus Power AAA - Blister 4 stuks

Deze batterijen zijn ideaal voor prullenbakken die net iets meer energie vereisen. De Duracell Power Plus AAA-batterijen hebben tot 50% meer power dan de Duracell Simply of andere budget batterijen.

Speciaal voor apparaten die betrouwbare stroom nodig hebben waardoor je de afvalbak in alle vrijheid kunt gebruiken. Met de Duralock-technologie kun je de Duracell Plus Power batterijen tot 10 jaar lang opslaan. De superieure nylon dop voorkomt lekken van de batterij.