Sale!

BSI Muizenvangkooi 15x7x6cm

€ 9,99 € 8,09
Sale!

BSI Muizenvangkooi 15x7x6cm

€ 9,99 € 8,09

Productinformatie

Degelijke en herbruikbare val om muizen levend te vangen

Met 2 ingangen om vangstmogelijkheid te vergroten

Productbeschrijving:

 

SuperCat Pro muizenval:
De SuperCat Pro blinkt uit door zijn sterke slagkracht en de intelligente ontspanfunctie mechanisme. Door deze triggermethode en de stevige constructie wordt voorkomen dat de muis per ongeluk de val kan activeren. Pas wanneer de muis te eten
Begint en dieper in de val doordringt, lost deze het mechanisme uit. Ondersteunt wordt dit proces door de zeer hoge spanveer kracht en klemeffect van de val. Daarbij blijft de aufspannmechanismus toch gemakkelijk te bedienen en vergrendelt automatisch in, zodra de plaatsmarkering voor het lokmiddel wordt verwijderd. De muis kan volledig zonder aanraking worden verholpen. Hiervoor eenvoudig de val op te tillen en de klep aan het achterste gedeelte te drukken.

Highlights:
Innovatieve ontspanfunctie mechanisme
Hoge spankracht
Robuuste constructie
Eenvoudig in het gebruik
Per 2 verpakt 

 

Omschrijving:

De oude vertrouwde Luna muizenklem is eenvoudig te stellen en ongelooflijk trefzeker.

Leg wat lokaas in de muizenklem, het aas is afhankelijk van de te vangen muizensoort.

Lok de huismuis met kaas, spek of chocolade, de veldmuis met noten, zaden en maïs en de rosse woelmuis met een stukje wortel.

Sale!

Mierenlokdoos Natria

€ 7,99 € 6,75
Sale!

Mierenlokdoos Natria

€ 7,99 € 6,75

Werkzame stof: 0,08% spinosad
Werkzaam tegen: mieren

De mierenlokdoos, op basis van 100% natuurlijke actieve stoffen, kan zowel binnen als buiten, op bijvoorbeeld balkons en terrassen, gebruikt worden ter bestrijding van mieren.

  • Bestrijdt het hele nest
  • Gebruiksklaar

Laat uw zomer niet verpesten door mieren. 

Tegen mieren in en om het huis

Werkzame stof: 0,08% spinosad
Werkzaam tegen: mieren

Luxan Mierenlokdoos is speciaal bestemd voor gebruik in kleinere ruimtes zoals keukens, woonkamers en op balkons en terrassen, ter bestrijding van mieren, met uitzondering van tropische mieren.

Sale!

SBM rattenval elektronisch

€ 59,95 € 49,99
Sale!

SBM rattenval elektronisch

€ 59,95 € 49,99

Productbeschrijving

De Ratzapper is een elektrische muizen en rattenval die u snel van uw muizen of rattenprobleem af helpt. Per batterijen set kunnen zo’n 50 muizen of ratten gedood worden. U dient een lokmiddel in de elektrische ratten en muizenval te plaatsen om de knaagdieren in de val te lokken. Hier is een handige opening voor gemaakt aan de achterkant van de val wat het extra makkelijk maakt. De val werkt op 4 C batterijen en daar kunnen zo’n 50 muizen of ratten mee gedood worden. Tevens zit er op deze val een knipperlichtje die afgaat zodra u een rat of een muis gevangen heeft. Door de vormgeving van deze elektrische val is hij gemakkelijk schoon te maken. De val werkt met een stroomstoot, waardoor de knaagdieren geen pijn lijden. Deze val heeft dus een lange werking en kan iedere keer opnieuw gebruikt worden.

Sale!

Vliegenmepper kunststof 50cm

€ 1,99 € 1,19
Sale!

Vliegenmepper kunststof 50cm

€ 1,99 € 1,19

De nazomer is inmiddels weer begonnen. Lekker na genieten van de laatste warme dagen.

Maar de vliegen en muggen genieten met u mee.

Wilt u ongestoord genieten van de warme dagen zoder vliegen?

Bestel dan nu een vliegenmepper.

LET OP:

Dit is een ASORTIE-PRODUCT.

Sale!

Mollen verjager Mole Free trilbuis

€ 49,95 € 41,25
Sale!

Mollen verjager Mole Free trilbuis

€ 49,95 € 41,25

Productbeschrijving

 

Mollenverjager met gratis grondperforator.

Verjaagt mollen en andere knaagdieren met trillingen en verschillende geluidsfrequenties om gewenning te voorkomen. (bovengronds niet hoorbaar)
Het uiterst trillend vermogen van deze mollentriller is onuitstaanbaar voor de aanwezige mollen waardoor ze de tuin ontvluchten.

De mollentriller maakt geen geluid maar stuurt frequentieel trillingen dewelke de mollen verjagen. Belangrijk is dat je de bijgeleverde buis gebruikt als grondboor (perforator). Deze buis maakt het voorgevormde gat (de buis wel terug uit de grond halen en zeker niet laten zitten) waar je dan de trilbuis in duwt. Zorg ervoor dat er batterijen in zitten en maak dat de blauwe dop ongeveer 1 a 2 cm boven het maaiveld uitkomt.

Plaats hem eventueel centraal op het gazon om alzo het beste en grootste bereik te bekomen.

BEREIK: tot 1200 m² in zandgrond en tot ca. 500 m² in zware kleigrond

Als de mol niet direct verdwijnt, is er kans dat het apparaat een paar keer moet worden verplaatst. Dit kan aan onvoorziene factoren liggen (hard stuk grond, keien, wortels, ext.)

De ervaring leert dat mollen tuinen met een trilbuis in 90% van alle gevallen ontvluchten, terwijl de mollen in andere tuinen zich weinig van de trilbuis aantrekken.

Met gratis grondperforator die zorgt voor een optimale werking en voor een zeer snelle en makkelijke (ver)plaatsing.

  • Veilig voor huisdieren.
  • Geen mollenklemmen of milieuonvriendelijke producten meer nodig.
  • Bestand tegen alle weersomstandigheden.
  • Mollentrilbuis met wisselende trilfrequenties tegen gewenning!

De sterkste onder alle mollentrillers.
Voeding: 4 herlaadbare (1,2V) of alkaline (1,5V) batterijen. (niet inbegrepen).

 

Productbeschrijving

De Nature Mollenverjager op zonne-energie gemaakt van kunststof voor het diervriendelijk verjagen van mollen en woelratten. Deze mollenverjager van Nature produceert een geluid (400 Hz) waar mollen niet van houden en heeft een bereik van ongeveer 15 meter (360 graden). Het apparaat heeft een zelfstandige werking van 4 dagen wanneer het volledig opgeladen is.