Uitverkocht

Narcis Mini Pink Pride per 20

€ 7,99
Uitverkocht

Narcis Mini Pink Pride per 20

€ 7,99

Product informatie:

De Narcis Mini Pink Pride per 20 biedt een betoverende verzameling van twintig kleine narcissen met roze bloemen die tuinen en landschappen verfraaien met hun subtiele kleur en kleine formaat. Deze bloemen voegen een delicate en verfijnde charme toe aan buitenruimtes.

 

Elke kleine narcis in deze set wordt gekenmerkt door zijn roze bloemblaadjes en een bescheiden trompetvormige kroon. Ondanks hun kleine formaat hebben ze een intrigerende visuele aantrekkingskracht en creëren ze een gevoel van subtiele elegantie.

 

Narcissen zijn over het algemeen gemakkelijk te verzorgen en gedijen goed in goed doorlatende grond en zonnige tot halfschaduwrijke omstandigheden. Ze zijn winterhard en zullen jaar na jaar weer bloeien, waardoor ze een prachtige traditie vormen om de lente te verwelkomen. Het planten van de Narcis Mini Pink Pride per 20 in groepen kan een charmant en verfijnd effect creëren, waardoor een sfeer van ingetogen schoonheid en elegantie ontstaat die bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een verfijnde en subtiele toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de pracht van roze bloemen, de Narcis Mini Pink Pride per 20 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje subtiele charme. Met hun roze bloemen en delicate uitstraling zullen deze kleine narcissen zeker een delicate en verfijnde sfeer creëren in je tuinlandschap.

Product informatie:

De Narcis Replete per 15 biedt een betoverende verzameling van vijftien narcissen met dubbele bloemen die tuinen en landschappen verfraaien met hun volle vormen en zachte kleuren. Deze bloemen voegen een elegante en charmante sfeer toe aan buitenruimtes.

 

Elke narcis in deze set heeft bloemblaadjes in meerdere lagen die samen een weelderige en rijke uitstraling creëren. De bloemen zijn gekenmerkt door zachte tinten zoals abrikoos en roze, wat een romantische en verfijnde esthetiek aan het voorjaarslandschap geeft.

 

Narcissen zijn over het algemeen gemakkelijk te verzorgen en gedijen goed in goed doorlatende grond en zonnige tot halfschaduwrijke omstandigheden. Ze zijn winterhard en zullen jaar na jaar weer bloeien, waardoor ze een prachtige traditie vormen om de lente te verwelkomen. Het planten van de Narcis Replete per 15 in groepen kan een elegante en betoverende sfeer creëren, waardoor een gevoel van romantiek en verfijning ontstaat dat bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een elegante en charmante toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de pracht van dubbele bloemen, de Narcis Replete per 15 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje verfijning en romantiek. Met hun dubbele bloemen en zachte kleuren zullen deze narcissen zeker een elegante en betoverende sfeer creëren in je tuinlandschap.

 

 

Product informatie

 

 

Het Perfect Duo (narcissus + tulipa) per 20 biedt een prachtige combinatie van tien narcissen en tulpen, die tuinen en landschappen verfraaien met hun gecombineerde schoonheid en variatie. Deze bloemen creëren samen een harmonieuze en kleurrijke bloemenshow die een levendige en veelzijdige charme toevoegt aan buitenruimtes.

 

Elke set van dit Perfect Duo bevat een mix van narcissen en tulpen, elk met hun eigen unieke vormen, kleuren en bloeiwijzen. De combinatie van deze twee populaire voorjaarsbloemen zorgt voor een opvallend en levendig effect. De variatie in kleuren en vormen creëert een visuele impact en voegt een gevoel van dynamiek en vitaliteit toe aan het voorjaarslandschap.

 

De Perfect Duo-set is ontworpen om gemakkelijk en harmonieus samen te werken in tuinbedden, borders of perken. Deze combinatie van narcissen en tulpen zorgt voor een langere bloeiperiode, waardoor je gedurende het voorjaar kunt genieten van een opeenvolging van kleuren en vormen.

 

Of je nu een ervaren tuinier bent die op zoek is naar een gecombineerde bloemenshow, of een beginnende tuinier die wil genieten van de diversiteit en schoonheid van narcissen en tulpen, het Perfect Duo (narcissus + tulipa) per 20 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje veelzijdigheid en harmonie. Met hun gecombineerde kleuren en bloeiwijzen zullen deze narcissen en tulpen zeker een levendige en dynamische sfeer creëren in je tuinlandschap.

Product informatie:

De Tulipa Rasta Parrot, Parkiet per 8 brengt een levendige en eigenzinnige uitstraling naar je tuin. Met hun unieke en kleurrijke bloemen creëren deze acht bloembollen een betoverend en opvallend accent in je buitenruimte. De Tulipa Rasta Parrot, Parkiet staat bekend om zijn onderscheidende en excentrieke bloemblaadjes, die een speelse en vrolijke sfeer toevoegen aan elke tuin.

 

Deze tulpenvariëteit valt op door zijn opvallende en golvende bloemblaadjes, die doen denken aan de levendige kleuren en patronen van de Rastafari-cultuur. De bloemen openen zich tot opvallende en grillig gevormde bloemblaadjes die samen een levendig en kleurrijk geheel vormen. Ze zijn perfect voor het creëren van opvallende borders, perken en bloemstukken en voegen een vleugje speelsheid en eigenzinnigheid toe aan je buitenruimte.

 

De set van acht bloembollen gedijt goed in zonnige tot halfschaduwrijke locaties en vereist minimale verzorging. Plant ze in goed doorlatende grond en geniet van het unieke en opvallende schouwspel wanneer de bloemen in het voorjaar tot leven komen. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, de Tulipa Rasta Parrot, Parkiet per 8 biedt een prachtige en eigenzinnige manier om de schoonheid van de lente naar je buitenruimte te brengen en een betoverende sfeer te creëren die je zeker zal waarderen.