Uitverkocht

Tulipa havran

€ 8,99 € 5,99
Uitverkocht

Tulipa havran

€ 8,99 € 5,99

Productbeschrijving:

Verpakt per 15

Mooie, stevige, opvallende tulp met een donker rode kleur.

Zelfs geschikt voor op de vaas.

Ook leuk voor in potten op het terras.

Pleione Formosana

€ 6,99

Pleione Formosana

€ 6,99

Zeer schaarse vaste plant, ook wel Tibet orchidee genoemd.
Kan ook in potten geplant worden voor zowel binnen als buiten.

 

 

 

Pleione Formosana

Zeer schaarse vaste plant, ook wel Tibet orchidee genoemd.
Kan ook in potten geplant worden voor zowel binnen als buiten.

Extra informatie:

Verpakkingseenheid:per 3

Kleur: roze, wit

Bloeihoogte: 10 cm

Bloeiperiode: juni, juli, augustus, september

Seizoen: voorjaar

 

Uitverkocht

Tulp Ice Cream

€ 6,99
Uitverkocht

Tulp Ice Cream

€ 6,99

Schitterende dubbele tulp met een zuiver wit hart. Aan de buitenkant dieproze van kleur. Rond het hart staat een dubbele krans bloemblaadjes.

Tulipa Ice Cream is een unieke tulp, met grote dubbele witte pioenroosachtige bloemen. De bijzondere bloemvorm doet inderdaad denken aan een kommetje met ijs. Het is een bloembol die zeker de moeite waard is om aan uw tuincollectie toe te voegen. Ook fijn om te weten: Dubble Ice Cream tulpen zijn een laat bloeiende soort en dus ideaal voor een verspreide bloei in uw tuin!
 

Wetenschappelijke naam: Tulipa
Gemeenschappelijke namen: Tulpen Ice Cream of Tulipa Ice Cream


Tulp Ice Cream bloembollen geven roze, wit en Tweekleurig gekleurde bloemen van april tot juni. Deze bloembollen / tuinplanten kunnen worden geplant van september tot december. Deze voordelige bloembollen geven tuinplanten van 10 - 40 cm hoog en groeien in volle schaduw tot volle zon. De exclusieve verpakking bevat gedetailleerde plant en kweek instructies. Het aantal bollen per verpakking is 3 bloembollen / tuinklare planten. Onze Tulp Ice Cream bollen / tuinplanten zijn altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Bloembollenkopen.nl garandeert dan ook prachtige roze, wit en Tweekleurig gekleurde bloemen en tuinplanten, zo lang als mogelijk is!

Uitverkocht

Tulp Pink Vision

€ 6,99
Uitverkocht

Tulp Pink Vision

€ 6,99

Papegaai-tulpen – of parkiettulpen, zoals ze vroeger meestal genoemd werden – hebben zeer aparte bloemen met gedraaide en gefranjerde bloemblaadjes als gevolg van mutaties uit andere variëteiten
Afhankelijk van de variëteit zijn de bloembladen, één- of meerkleurig, min of meer ingesneden. De meeste bloemen hebben gewoonlijk een groene vlek aan de onderkant van de bloemblaadjes. Tijdens de groei tot aan het begin van de bloei zijn de bloemen bijna geheel lichtgroen.
De vaak meer dan 15cm grote bloemen, aan soepele stengels, zijn wel wat gevoelig voor slechte weersomstandigheden. Daarom is het raadzaam deze schoonheden tijdig binnen te halen, in een vaas of op een drijfschaal zullen ze dan in volle schoonheid openbloeien. Daar kunt u lang van genieten.

De “Webers Parrot” is een nieuweling die je in de boeken nog niet tegenkomt. Verrukkelijke kleuren die zich moeiteloos voegen in vrijwel elk borderpalet: romig héél zacht rose met een waas van het lichtst denkbare pistachegroen en dan naar de punten wat vollere geaderde tonen van datzelfde rose.

Hoogte:ca. 40 cm
Bloeitijd:april-mei

Sale!

Veilingkist Vaassen Knights of Nature (Vlinderpakket – Spring)

€ 17,99 € 11,69
Sale!

Extra informatie:

Afmeting cm (LxBxH): 47 x 12 cm

Inhoud: Bloembollen

Productinfo: Bloembollen die vlinders aantrekken.

Sale!

Perfect Duo (Narcissus+Tulipa) per 20

€ 9,99 € 6,99
Sale!

Perfect Duo (Narcissus+Tulipa) per 20

€ 9,99 € 6,99

Extra informatie:

Verpakkingseenheid:20

Kleur:roze/zacht geel

Soort: Narcis + Tulp

Bloeihoogte: 35 – 40 cm

Bloeiperiode: maart, april, mei, juni

Pootperiode: augustus, september, oktober, november, december

Bolmaat: 10/+

Seizoen: najaar

Sale!

Tulipa Darwin Mix per 50

€ 12,49 € 9,99
Sale!

Tulipa Darwin Mix per 50

€ 12,49 € 9,99

Baltus Tulipa Darwin Mix in gaasbaal

Ligt uw tuin er een beetje kaal bij? Met bloembollen van Baltus maakt u uw tuin weer schitterend. Nu verkrijgbaar bij Green-Citty. Tulpen zijn op en top Hollands. Geen wonder want de Nederlandse tulpenkwekers zijn verreweg de belangrijkste in de hele wereld. Sinds de tulp vanuit Turkije haar weg vond naar de Lage Landen bij de zee, is er - al weer vooral in Nederland - eindeloos geExperimenteerd om steeds mooiere typen en variëteiten te kweken. Er zijn er intussen duizenden. Van al die soorten worden de Enkele Tulpen in de volksmond Gewone Tulpen Genoemd. Maar juist die gewone tulpen hebben door hun eenvoudige strakke vorm een uitzonderlijke schoonheid. Ze mogen - wiegend op hun slanke hoge stengels - in geen Nederlandse voorjaarstuin ontbreken. bloeitijd maart - mei en planttijd augustus - december.

Sale!

Roos van Jericho – Selaginella

€ 5,00 € 2,99
Sale!

Roos van Jericho – Selaginella

€ 5,00 € 2,99

 

Een plant die nooit sterft ! Een wonder der natuur – honderden jaren levend zonder water en grond. In extreme hitte en kou. Deze merkwaardige plant kan men zo vaak men wil laten bloeien en weer laten indrogen. Zonder tuin en zonder grond, zowel binnen als buiten.

 

Om de roos van Jericho tot bloei te brengen, overgiet men haar met water. Dan beleeft u een bijna onvoorstelbaar wonder der natuur. Er komt nieuw leven in de ogenschijnlijk levenloze bladeren. De afzonderlijke twijgen openen zich, meer en meer, en na enkele uren is de roos prachtig vol en groen geworden. Dan neemt men de roos uit het water, legt haar op een bord en geeft haar elke dag vers water. De roos van Jericho mag maar 8 dagen vochtig blijven en moet dan op een droge en warme plaats gelegd worden. Na ± 2 dagen is de roos weer helemaal ingedroogd, zodat men dit wonderlijke schouwspel steeds weer kan herhalen.

Luchtverfris wonder

De roos van Jericho is van oudsher het symbool van geluk, liefde, een lang leven en eeuwige schoonheid. Deze fascinerende plant groeit in extreem droge gebieden. Als je de plant ontvangt, zul je verbaasd zijn: een handjevol droge plantwortels! Maar leg hem in een schaal met water en voor je ogen voltrekt zich een waar wonder der natuur. Dankbaar voor het vocht, ontpopt de plant zich tot een mooi groen geheel! De bladeren nemen de geur van tabak weg en andere geurtjes waar je liever vanaf bent. Bovendien hebben vliegen een hekel aan deze plant. Kortom, dit is een plant waar je jarenlang plezier van zult hebben.