Voor het verlengen van de slangMet deze verlengkoppeling kunt u uw tuinslang eenvoudig verlengen. Ook te gebruik om slangen met verschillende diameters te koppelen bijv. van 19 mm (3/4″) naar 13 mm (1/2″). GARDENA (onderdeel van de Husqvarna Group) is het grootste merk in Europa op het gebied van tuinverzorging. Of het nu gaat om besproeiingssystemen, pompen, tuinvijvers, gazononderhoud, verzorging van bomen en struiken, tuingereedschap of bodembewerking. Uw planten en gazon houdt u groen en gezond door de juiste besproeiing. GARDENA heeft uitstekende oplossingen voor besproeiing, watertransport, reiniging en schoonmaken, besproeiingspompen en automatische besproeiing. Voor nagenoeg iedere tuin heeft GARDENA een efficiënte besproeiingsoplossing.

Sale!

Gardena turbinesproeier 8144

€ 35,00 € 29,95
Sale!
Sale!

Gardena turbinesproeier 8144

€ 35,00 € 29,95

Met de GARDENA Comfort Turbinesproeier kunt u uw tuin zacht besproeien. Hij is gemaakt van stevig kunststof en is daarom zeer geluidsarm. De vuilafstotende getrapte turbine-aandrijving is gepatenteerd. Hij werkt fluisterstil en verdeelt het water gelijkmatig door besproeiing in 2 zones en de speciale vorm van de deflector. Met de speciaal gegroepeerde instelringen bepaalt u eenvoudig en nauwkeurig de te beregenen sectoren van 20° tot 360°. De geselecteerde sector is altijd goed op deze instelringen zichtbaar. Met behulp van de grote, comfortabele draaiknop legt u de sproeiafstand vast. Deze kunt u instellen van 5 m tot maximaal 12 m. Daarmee kan een oppervlak van 75 m² tot maximaal 450 m2 worden beregend. De sproeier is al op een kunststofpen gefixeerd. Daarmee kunt u de GARDENA Comfort Turbinesproeier eenvoudig in het gazon steken. Net zo eenvoudig verwijdert u hem weer en zet u hem op een andere plaats. De sproeier is uitgerust met de GARDENA System-aansluiting en een eindkap. U kunt hem meteen in de tuin gebruiken. Een fijnmazig, gemakkelijk uitneembaar filter vangt vuil op. Het kan makkelijk worden verwijderd en gereinigd.

Highlights

  • Beregend oppervlak 75 - max. 450 m²
  • Gepatenteerde turbine-aandrijving
  • Met vuilfilter en pen
  • Kant-en-klaar uitgerust met GARDENA System-aansluiting en eindkap

Automatische bediening

De vlotterschakelaar zorgt ervoor dat de pomp automatisch wordt ingeschakeld wanneer een bepaald niveau wordt overschreden. Als het niveau daalt, schakelt de pomp automatisch weer uit. De inschakel- en uitschakelhoogten kunnen individueel worden aangepast door de vlotterschakelaar op het pomphuis op drie verschillende hoogtes te vergrendelen.

 

Continue handmatige bediening

Door de schakelaar in de behuizing om te zetten, kan de pomp worden ingesteld op continue handmatige bediening.

 

Eenvoudige bediening

Als vuildeeltjes de pomp blokkeren, kan deze via de praktische snelkoppelingen op de behuizing simpelweg worden geopend door een halve draai te geven. Nadat de blokkering is geëlimineerd, kunnen de onderdelen snel en makkelijk opnieuw worden samengevoegd.

Productbeschrijving

 

Met de GARDENA 4-weg waterverdeler kunt u gelijktijdig diverse accessoires aansluiten op één kraan. De waterafgifte kan voor elke aansluiting afzonderlijk worden geregeld of afgesloten. Op de 4-weg waterverdeler kunnen twee GARDENA besproeiingscomputers of watertimers worden aangesloten. De 4-weg waterverdeler kan met het Prof-System kraanstuk (art.nr. 2801-20) worden omgezet in het GARDENA Prof-System voor een grotere waterdoorvoer. De GARDENA 4-weg waterverdeler is geschikt voor 26,5 mm (G3/4)-waterkraan met en 33,3 mm (G 1)-draad en 21 mm (G 1/2)-waterkraan met 26,5 mm (G 3/4)-draad.

Belangrijkste specificaties van dit product

  • Gebruik: Verbinding met de kraan; Voor het gelijktijdig bedienen van twee besproeiingsaccessoires
  • Draad: Voor kranen met 26.5 mm (G 3/4") en 33.3 mm (G 1") draad
  • Vorstbescherming: Nee

Garantie

Op deze waterverdeler van GARDENA zit 5 jaar garantie.

 

 

Sale!

Gardena sectorcirkelsproeier vario

€ 39,99 € 29,99
Sale!
Sale!

Gardena sectorcirkelsproeier vario

€ 39,99 € 29,99

Deze Gardena Vario sector- en cirkelsproeier kunststof 33,6x11x6cm is geschikt voor oppervlakten niet groter dan 225m2. Met een reikwijdte van 8,5 meter en zijn 7-traps sectorinstelling van 90 tot 360 graden stelt u de vario sproeier nauwkeurig in. Dankzij een speciale turbine voor het draaien van de sproeier krijgt een gelijkmatige verdeling van het water en kan de sproeirichting ook afzonderlijk worden ingesteld. In het geval van een grotere tuin zijn meerdere van deze sproeiers achter elkaar te zetten. Bovendien is het uitneembare fijnmazige vuilfilter eenvoudig te reinigen voor een lange levensduur. Deze sproeier maakt van het beregenen van uw tuin een koud kunstje.

 

Uitverkocht

Gardena Zwenksproeier Classic Polo 220m2

€ 30,00 € 19,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Gardena Zwenksproeier Classic Polo 220m2

€ 30,00 € 19,95

Klassieke tuinsproeier Polo 220

Traploos instelbare reikwijdte. Onderhoudsvrij door fijnmazige vuilzeef van roestvrij staal. Beregend oppervlak: 90 m² - max. 220 m². Instelbaar bereik: 7 m - max. 17 m. Sproeibereik: max. 13 m.

Highlights

  • Gelijkmatige sproeien zonder plasvorming
  • Eenvoudig instelbaar tot 13 m
  • RVS vuilfilter eenvoudig te reinigen

Productbeschrijving

Met de Gardena sproeilans, kan de tuin voorzichtig en nauwkeurig bewaterd worden. De waterstroom wordt gestart door handmatig de handgreep in te drukken of te vergrendelen. Met een innovatieve en ge�ntegreerde technologie om te beschermen tegen vorst. De zachte plastic ring op het hoofd beschermt tegen beschadiging. De lans heeft een lengte van 60 cm. Dit is bijzonder praktisch voor grotere gebieden, bijvoorbeeld voor bloemen- of groenten bedden, zodat je gemakkelijk de sproeistraal kan bedienen, zelfs wanneer je langs de rand staat en in het midden water wilt geven.
Sale!

De Gardena Zwenksproeier Aquazoom 250/1 is de ideale sproeier voor het besproeien van kleinere, rechthoekige oppervlakken. 

Sproeioppervlak 105-250 m²

Sproei bereik Ø 7-18 m

Sproeioppervlak 15 m

Sale!

Gardena Tuinschepje 8cm

€ 20,00 € 12,69
Sale!
Sale!

Gardena Tuinschepje 8cm

€ 20,00 € 12,69

Productinformatie

Het Gardena Classic tuinschepje breed heeft een ergonomische handgreep en past perfect in de hand. De hoek aan het einde van de steel voorkomt dat je hand tijdens de werkzaamheden wegglijdt. Het schepje heeft een breedte van 8 cm en is gemaakt van hoogwaardig staal. Door de coating van Duroplast gaat het schepje lang mee.

Afmetingen: 33,5x8x4,5cm

Een snoeiklus en geen snoeischaar? Dan is de Gardena snoeischaar 'Cassic' mooi om mee te beginnen.

Deze snoeischaar is grschikt voor berinnende tuinierders.

Ook voor bloemisten is de schaar een onmisbaar gereedschap.  

Deze snoeischaar is voor de meer ervaren snoeiers en bloemschikkers.

Het is de model "Comfort'. Comfortabel om mee te werken.

Tuinslang 11m

€ 24,99

Tuinslang 11m

€ 24,99

Deze tuinslang is 11 meter maar in gebruik heeft de slang een lengte tot 30 meter.

 

Productinformatie

De drukbestendige GARDENA Classic slang is vormvast door het gebruik van hoogwaardig weefsel en is vrij van schadelijke weekmakers (ftalaten) en zware metalen, en is natuurlijk UV-bestendig. Indien gewenst, systematisch uit te breiden met Original GARDENA System koppelstukken en besproeiingsproducten. Kortom de perfecte voorwaarden voor eenvoudig en flexibel gebruik in uw tuin

Kwaliteitsslang geschikt voor een druk tot max. 22 bar
De slang is gemaakt van hoogwaardige materialen met extra wanddikte en sterkte. Bestand tegen een druk tot max. 22 bar.

Versterkt met textiel
Door het inwendige textiel is de slang drukbestendig en behoudt deze zijn vorm.