Sale!

De Gardena Zwenksproeier Aquazoom 250/1 is de ideale sproeier voor het besproeien van kleinere, rechthoekige oppervlakken. 

Sproeioppervlak 105-250 m²

Sproei bereik Ø 7-18 m

Sproeioppervlak 15 m

Sale!

Gardena Tuinschepje 8cm

€ 20,00 € 12,69
Sale!

Gardena Tuinschepje 8cm

€ 20,00 € 12,69

Productinformatie

Het Gardena Classic tuinschepje breed heeft een ergonomische handgreep en past perfect in de hand. De hoek aan het einde van de steel voorkomt dat je hand tijdens de werkzaamheden wegglijdt. Het schepje heeft een breedte van 8 cm en is gemaakt van hoogwaardig staal. Door de coating van Duroplast gaat het schepje lang mee.

Afmetingen: 33,5x8x4,5cm

Sale!

Gardena turbinesproeier 8144

€ 35,00 € 29,95
Sale!

Gardena turbinesproeier 8144

€ 35,00 € 29,95

Met de GARDENA Comfort Turbinesproeier kunt u uw tuin zacht besproeien. Hij is gemaakt van stevig kunststof en is daarom zeer geluidsarm. De vuilafstotende getrapte turbine-aandrijving is gepatenteerd. Hij werkt fluisterstil en verdeelt het water gelijkmatig door besproeiing in 2 zones en de speciale vorm van de deflector. Met de speciaal gegroepeerde instelringen bepaalt u eenvoudig en nauwkeurig de te beregenen sectoren van 20° tot 360°. De geselecteerde sector is altijd goed op deze instelringen zichtbaar. Met behulp van de grote, comfortabele draaiknop legt u de sproeiafstand vast. Deze kunt u instellen van 5 m tot maximaal 12 m. Daarmee kan een oppervlak van 75 m² tot maximaal 450 m2 worden beregend. De sproeier is al op een kunststofpen gefixeerd. Daarmee kunt u de GARDENA Comfort Turbinesproeier eenvoudig in het gazon steken. Net zo eenvoudig verwijdert u hem weer en zet u hem op een andere plaats. De sproeier is uitgerust met de GARDENA System-aansluiting en een eindkap. U kunt hem meteen in de tuin gebruiken. Een fijnmazig, gemakkelijk uitneembaar filter vangt vuil op. Het kan makkelijk worden verwijderd en gereinigd.

Highlights

  • Beregend oppervlak 75 - max. 450 m²
  • Gepatenteerde turbine-aandrijving
  • Met vuilfilter en pen
  • Kant-en-klaar uitgerust met GARDENA System-aansluiting en eindkap

Gardena broessproeier is handig voor bloembakken, Hanging basket.

Of als het even wat verder of hoger moet zijn.

Maak het je makkelijker.

Sale!

Gardena grassproeier 'Fox'

€ 25,00 € 12,75
Sale!

Gardena grassproeier 'Fox'

€ 25,00 € 12,75

Productbeschrijving

De betaalbare GARDENA Classic Nevelsproeier Fox is zeer geschikt voor het besproeien van kleinere oppervlakken. Het sproeibereik heeft een maximale diameter van 11 m. Door verlaging van de waterdruk kan de diameter ook worden verkleind.

Voordelen
Door de nevelstraal is deze sproeier zeer geschikt om kwetsbare planten te besproeien.
De sproeier is makkelijk te installeren. Door de spike wordt de sproeier simpel in het gazon geplaatst.

Specificaties
• Sproeioppverlak: 9 - 100m²
• Sproeibereik: 3 - 11 meter.
 
Garantie
Er zit twee jaar garantie op de GARDENA Sproeiers.

Over het merk GARDENA
GARDENA onderdeel van Husqvarna Group) is in 1961 opgericht in Ulm, Duitsland. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste en meest innovatieve marktleiders op het gebied van tuingereedschap. Of het nu gaat om bewatering, gazononderhoud of snoeigereedschap, GARDENA heeft voor iedere klus in de tuin de juiste oplossing. Om kwaliteit te waarborgen test GARDENA alle artikelen meerdere malen voordat ze op de markt worden gebracht. Dit garandeert de beste kwaliteit en een lange levensduur. Bekijk hier het gehele GARDENA assortiment..

Een snoeiklus en geen snoeischaar? Dan is de Gardena snoeischaar 'Cassic' mooi om mee te beginnen.

Deze snoeischaar is grschikt voor berinnende tuinierders.

Ook voor bloemisten is de schaar een onmisbaar gereedschap.  

Deze snoeischaar is voor de meer ervaren snoeiers en bloemschikkers.

Het is de model "Comfort'. Comfortabel om mee te werken.