Omschrijving:

De omlegkalender van Brepols voor 2024 geeft per pagina één week weer. Iedere pagina is voorzien van grote cijfers, een weeknummer en drie maandoverzichten. Dankzij de brede kolommen heeft u voldoende ruimte om al uw afspraken te noteren. Achteraan deze viertalige kalender (Nederlands, Engels, Frans en Duits) vindt u een handig jaaroverzicht. De rugschild bevat een overzicht van alle Nederlandse en Belgische schoolvakantie. Deze omlegkalender is bevestigd op een stevig kartonnen schild, zodat hij het hele jaar representatief blijft ogen.

Productinformatie:

Deze Nederland verjaardagskalender, uitgevoerd in het handige A4 formaat, kenmerkt zich door de mooie foto’s en afbeeldingen. Makkelijk op te hangen en ook leuk als cadeau!

 

Beschrijving

Rembrandt van Rijn is een van de beroemdste Hollandse meesters uit de zeventiende eeuw. In deze prachtige verjaardagskalender vindt u een twaalftal bekende werken van Rembrandt. Prachtig voor aan de wand! Het is een verjaardagskalender in het formaat A4. Doormiddel van een haakje bovenin de kalender, kunt u hem gemakkelijk ophangen. Deze kalender is uiteraard ook erg geschikt als cadeau!

Productinformatie

Stoere Darum verjaardagskalender op A4 formaat. Elke maand is voorzien van een originele Darum-quote om je te inspireren en jezelf niet al te serieus te nemen :-) Ook leuk als cadeau!

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.