Paneellamp voor groeiende plantengroei 6 LED's 4 UV zelfwatergevende bloempot Technische specificaties: Productcode: 12319 Gemaakt van hoogwaardige materialen Pot voor een kleine bloem 6 LED's, 4 UV LED's Lamp op telescooparm Voeding: USB-kabel Stroomverbruik : 5W Kleur: wit Het product is CE-gecertificeerd Afmetingen: Maximale hoogte: 37 cm Potdiameter: 6,5 cm Breedte: 9 cm Hoogte container: 17 cm Kabellengte: ~95 cm De set bevat: Gloednieuwe lamp met een pot voor het kweken van planten USB-C-kabel Originele verpakking

Acanthus mollis

€ 1,99

Acanthus mollis

€ 1,99

OMSCHRIJVING

Acanthus mollis wordt ongeveer 100 tot 130 cm hoog en verschijnt ieder jaar als een rozet uit de grond. In juli en augustus valt de opvallende en typische Acanthus-bloei met enigszins stijf opgaande bloemen. Acanthus mollis is tijdens de bloei een opvallende borderplant die zich echter wat lastig laat combineren met andere borderplanten. Wel kun je deze plant goed combineren met opgroeiende planten, hoge dalhia’s en/of hoge asters. Ook herfstanemonen combineren mooi. Zo kun je de in de nazomer lelijk wordende bladeren camoufleren. De Acanthus mollis heeft zon nodig om te bloeien.

De standplaats van Acanthus mollis dient zonnig te zijn.

Acanthus-bladeren zijn in de oudheid veel gebruikt als decoratief symbool. Acanthus mollis komt van origine uit het Middellandse Zeegebied.

Details

Het Vedergras (Stipa tenuissima 'Pony Tails') is een laagblijvend siergras met opgaande groei. Het Vedergras (Stipa tenuissima 'Pony Tails') wordt maximaal 80cm hoog. Het blad van dit siergras is groen tot lichtbruin en spits toelopend. De bloei van de 'Pony Tails' begint in mei en kan duren tot het begin van de herfst. De zijdeachtige bloeiaren golven in de wind en lichten op in de zon. De 'Pony Tails' is winterhard en verliest zijn blad in de winter om opnieuw uit te lopen in de lente. De 'Pony Tails' komt het beste tot zijn recht als bodembedekker in groepen, maar kan ook goed gebruikt worden voor vakbeplanting of als kleine solitair in pot op terras of balkon. De Stipa tenuissima 'Pony Tails' gedijt het beste op droge tot vochthoudende, goed doorlatende grond in de volle zon of halfschaduw. In maart snoeit u de uitgebloeide aren en bladeren terug tot 10cm boven de grond. Bij het planten van dit siergras kunt u het beste Tuinplantengrond gebruiken.

Sale!

Acanthus mollis 'Whitewater'

€ 5,99 € 3,99
Sale!

Acanthus mollis 'Whitewater'

€ 5,99 € 3,99

Info:

Acanthus mollis heeft opvallende, gekartelde en glimmende bladeren met.
De bloemen steken hoog boven het blad uit met grote paars/wite bloemen.
Is een architecturale plant voor de borders.
Is wat gevoelig voor natte winters en slaagt soms een jaar over om te bloeien.
Geeft niet teveel meststoffen want dat kan de bloei ook nadelig beinvloeden.
Vraagt wel winterbescherming en zeker het eerste jaar.

Productbeschrijving:

Paw Patrol verjaardagskalender

Kleur elke maand van het jaar in zoals jij het wilt.
Voor elke maand is een kleurplaat van Paw Patrol, kleur jij hem in?


Verjaardagskalender zonder jaartal en dus altijd te gebruiken!

Sence Savon Handzeep Provencal Lavender 500 ml

Geniet van de rustgevende charme van Sence Savon Handzeep Provencal Lavender. Laat je handen genieten van een vleugje Zuid-Franse lavendelweelde. Deze handzeep voegt een vleugje luxe toe aan je dagelijkse routine met zijn betoverende geur en zorgvuldig samengestelde formule die grondig reinigt en zacht hydrateert. Voel de ontspanning terwijl je je handen wast en je omhult met de kalmerende geur van lavendel. Ervaar de eenvoudige elegantie van Sence Savon Handzeep Provencal Lavender.

  • Vloeibare handzeep in een praktische pompfles
  • Zacht voor de huid
  • Laat een vage geur van lavendel achter

Productbeschrijving

Viburnum bodnantense 'Dawn' of sneeuwbal is een middelgrote bladverliezende heester met een sterk opgaande vorm.

Vanaf eind oktober tot in maart bloeit hij rijkelijk met geurende volroze bloempjes in kleine tuilen.

De bladeren zijn glanzend, ovaal en getand, donkergroen van kleur in de zomer en bronskleurig in lente en herfst.

Viburnum houdt van een standplaats in volle zon of halfschaduw en een licht zure tot neutrale bodem, hij is goed winterhard, behoeft weinig snoei en is wind en zeewind tolerant en verdraagt goed luchtvervuiling.

Volledige beschrijving

Erica darleyensis 'Kramer's Rote'(Rode winterheide) bloeit rood in de periode van december tot april. Erica darleyensis is de winterheide die u in de tuincentra tegenkomt. Deze rode winterheide kunt u ook goed in potten zetten voor kleur in de donkere winterperiode. P10.5 is een rond potje van 10,5cm in doorsnede, hierin worden alle heideplanten verkocht.

Productinformatie

Deze leuke tuinkabouter is om aan de muur of de schutting te hangen. Het lijkt net of de kabouter zijn hoofd uit het raam steekt en luistert naar alles wat er in de tuin gebeurt! Het is gemaakt van polystone en heeft aan de achterzijde een haakje om het makkelijk aan een spijker of schroef op te hangen.
Verpakt in een mooie zwarte kartonnen verpakking

Citrus medica Hand of Buddha kan vanaf half mei tot begin oktober op het terras staan. Hij ruikt heerlijk en zelf het blad geeft een frisse zoete geur in de zomermaanden.
Hand van Boeddha citrus is makkelijk in het onderhoud, vanaf april t/m september een gift mest (iedere 4 weken) en waterbehoefte in de zomer is matig (zeker niet te nat, maar niet uit laten drogen).

De vruchten hebben een bijzondere vorm die wel wat weg hebben van de vorm van handen. Tevens ruiken de vruchten heerlijk. 
De Citrus medica wordt aanbevolen te overwinteren bij een minimale temperatuur boven het vriespunt. Tijdens de overwintering weinig water geven indien hij koel staat (één maal per maand).
Vanaf half mei naar buiten waar hij nog een aantal dagen in de schaduw/half schaduw moet staan om te wennen aan het zonlicht. Hierna mag de Citrus weer in de volle zon.
Winterhardheid zone 10b (+2ºC).

Details

 

 

Himalaya Zoutlamp

Met hun aangename licht in natuurlijke kleurtinten, werken de zoutlampen stimulerend en ontspannend, bevorderen ze de creativiteit en de levensvreugde. Wit licht bevordert bijvoorbeeld de concentratie en zorgt voor een helder hoofd. De kleurrotatie kan niet worden ingesteld of op 1 positie worden vastgezet. Een ideale plek voor uw zoutkristallamp is op uw bureau, in de woonkamer of in de slaapkamer. Zoutlampen zijn niet alleen mooi, maar hebben ook een bewustzijnsverruimende werking. Dit model heeft de vorm van een kruis.

Effecten van de Himalaya Zoutlamp

Wanneer de Himalaya zoutlamp warm wordt, begint het negatieve ionen om zich heen te verspreiden. Deze negatieve ionen kunnen stoffen uit de lucht verwijderen die allergieën veroorzaken. Negatieve ionen klitten graag samen met deze stoffen, waardoor ze zwaarder worden en zich op de grond afzetten.

Deze usb-zoutlampen zijn een toevoeging voor je gezondheid!

Een zoutlamp kan op verschillende manieren je gezondheid ondersteunen. Ze verspreiden kleine zoutdeeltjes in de ruimte, die een positieve werking hebben op de ademhaling. Een warme zoutlamp straalt ook negatieve ionen uit. Deze negatieve ionen neutraliseren het effect van positieve ionen, die door allerlei electronische apparatuur in de ruimte worden verspreid. Dit kan ervoor zorgen dat je energieniveau verbetert en stress wordt verminderd.

Knus in huis!

Deze USB-Zoutlamp Himalayazout Kruis RGB licht is niet alleen goed voor je gezondheid, maar is ook een uitstekende sfeermaker in je woon- of slaapkamer. Het himalaya zout waarvan de lamp gemaakt is geeft een warm en veelal oranje-achtig licht, dat een zeer knusse sfeer in huis creeert.

PRODUCTOMSCHRIJVING

Transformeer je huis in een oase van stijl en elegantie met het merk Home & Styling. Ontdek een prachtige collectie woondecoraties en kerstaccessoires die je interieur naar nieuwe hoogten tillen. Van subtiel en verfijnd tot speels en feestelijk, onze producten bieden de perfecte finishing touch voor elke ruimte.