Sale!

Deze voersilo van Trixie is een leuke voederplek voor buiten in de vorm van een eikel met deksel van polyesterhars. Deze voersilo past in elke tuin en geeft je de gelegenheid noten en grof strooivoer aan te bieden aan buitenvogels. De silo is gemaakt van metaal met een afneembaar deksel van polyesterhars en is van boven te vullen. Door de ring aan de bovenzijde kun je de silo makkelijk ophangen.

Sale!

Doe het zelf insectenhotel

€ 19,00 € 15,97
Sale!
Sale!

Doe het zelf insectenhotel

€ 19,00 € 15,97

In geen enkele tuin mag een insectennestkast ontbreken. Timmer jouw eigen nestkast met deze complete bouwset! Insecten vervullen vele taken in de tuin. Ze bestuiven bijvoorbeeld planten, fungeren als natuurlijke ongediertebestrijders en vormen zo een belangrijk onderdeel bij het biologisch tuinieren. Met dit insectenhotel krijgen tegelijkertijd verschillende soorten insecten de kans om zich te nestelen en te overwinteren.

• bouwpakket inclusief hamer, spijkers en houtlijm
• verpakt in full colour giftbox

Verwen de vogels in de tuin met allerlei lekkernijen. Dit gecombineerde vogelvoerpakket bestaat uit 3 niervetballen, 2 netten pinda's, 1 net zwarte zonnebloempitten en 1 net gepelde pinda's.

  • verschillende soorten vogelvoer
  • geschikt voor diverse wilde vogels
  • verpakt op een dienblad

Productbeschrijving

 

Pindakaas is niet alleen lekker voor mensen; ook vogels zijn er dol op! Pindakaas bevat goede onverzadigde vetten die energie geven en dus een hoge voedingswaarde hebben. Zie ook deze pagina van vogelbescherming.nl!

Het pindakaashuisje lijkt een beetje op een vogelhuisje. Je schuift een volle pot pindakaas in de houder, waarna de vogels zich tegoed kunnen doen aan de pindakaas. Het pindakaashuisje wordt snel na het ophangen een van de drukste plekken in de tuin, u kunt de hele dag genieten van aan- en afvliegen van meesjes en andere vogels!

In de zomer kunt u de pindakaaspot vervangen door een appel. Zo hebben u èn de vogels het hele jaar door plezier van het pindakaashuisje!

Exclusief pindakaas.

Dit Japanse vogelvoederhuis heeft verschillende praktische eigenschappen en biedt vogels een fijne voederplaats. Door de open structuur kunnen de vogels van alle kanten aanvliegen, en plaatsnemen op het voederplateau. Door de handige silo in het midden hebben de vogels elke dag voldoende te eten en is bijvullen niet dagelijks noodzakelijk. Het grote dak zorgt ervoor dat het voer droog blijft. De verhoogde rand dient als zitmogelijkheid voor de vogels, hierdoor ontstaat een gescheiden voerbak. De vogels komen niet in het voer te zitten, waardoor ziektes voorkomen worden.

•eenvoudig schoon te maken

•eenvoudig te vullen

•silo

Voor een nieuw begin.

Begin dan met een mezenkast "Wigwam".

Hang hem nu op, zodat de mezen optijd aan uitbreiding kunnen beginnen.

Sale!

Vetbollenautomaat

€ 9,99 € 6,99
Sale!
Sale!

Vetbollenautomaat

€ 9,99 € 6,99

Productinformatie

Deze klassieke, donkergroene vetbolautomaat kan met vijf vetbollen gevuld worden. Door de open structuur van de korf kunnen de vogels van de onderste vetbol genieten. De gesloten koker zorgt ervoor dat de voorraad aan vetbollen droog blijven. Door het naar boven schuiven van het deksel is deze vetbollenautomaat makkelijk te vullen.

Sale!

Vogelhuisje voor mezen

€ 20,00 € 12,49
Sale!
Sale!

Vogelhuisje voor mezen

€ 20,00 € 12,49

Nu is het een ideale tijd om op te hangen.

Wees er snel bij want ze zijn bijna uitverkocht.

Sale!

Pindakaas voederhuisje

€ 6,99 € 4,99
Sale!
Sale!

Pindakaas voederhuisje

€ 6,99 € 4,99

Het huisje is exlusief pindakaaspotje.

Ideaal voor het (bij-)voeren van vogels, want ze zijn dol op pindakaas.

Zo komen ze mooi de winter door.

Wees er snel bij het kan hard gaan.

Sale!

Esschert Design Bosvruchtenpindakaas

€ 3,00 € 1,75
Sale!
Sale!

Esschert Design Bosvruchtenpindakaas

€ 3,00 € 1,75

Vogels lusten niet alleen gewoone pindakaas maar ook pindakaas met bosvruchten.

Bestel nu om de vogels in de winter bij u in te tuin te hebben.

Sale!

Vogelpindakaaspot

€ 4,55 € 2,09
Sale!
Sale!

Vogelpindakaaspot

€ 4,55 € 2,09

Ook vogels houden van pindakaas. Verwen ze ook in de winter.

Is geschikt voor de pindakaaspothouder.

Sale!

Vogelvoederhuisje ''staand''

€ 30,00 € 19,99
Sale!
Sale!

Vogelvoederhuisje ''staand''

€ 30,00 € 19,99

Het vogelvoederhuisje is ideaal voor een vrij staande plek in de tuin. Om zo de vogels goed te zien.

Sale!

Nestkast boomkruiper

€ 10,00 € 8,65
Sale!
Sale!

Nestkast boomkruiper

€ 10,00 € 8,65

De boomkruiper is een mooie vogel. Nu het onder dak nog.

Helpt u de vogel aan een mooi huisje.

Sale!

Bosuilkast

€ 99,00 € 74,95
Sale!
Sale!

Bosuilkast

€ 99,00 € 74,95

Bosuilen passen zich zeer makkelijk aan. Ze wonen in loofbossen, maar ook in parken en tuinen met oude bomen. Deze nachtvogels gaan op zoek naar een nest in de herfst, dat ze vervolgens meestal ieder jaar gebruiken. Een bosuil paar blijft hun hele leven bij elkaar en verdedigt met alle kracht en middelen hun broedsel. De nestkast mag daarom niet in de buurt van huizen worden geplaatst. Plaats de nestkast 6 tot 8 m hoog in een loofboom. Selecteer een wind- en regenbeschermde, rustige plek. Richting het noorden is het beste om zo te voorkomen dat het te warm wordt in de zomer. Verberg de nestkast indien mogelijk boven in de boom, maar zorg ervoor dat de bosuil gemakkelijk in en uit kan vliegen. Het begin van de herfst is de beste tijd om de nestkast schoon te maken, die kan door vogels nog in gebruik zijn om te schuilen tijdens de winter.

• geschikt voor de bosuil
• te openen door scharnierbare voorkant