Productbeschrijving

Benson Golf paraplu Hou jezelf droog met deze vrolijke regenboog paraplu! De golf paraplu heeft een lekker groot doek waar je makkelijk met twee personen onder kan schuilen van de regen. De paraplu is zeer sterk maar toch lichtgewicht en heeft een stevig handvat. Deze regenboogparaplu is van nylon gemaakt, heeft 16 panelen en een houten handvat. De steel en de baleinen zijn van metaal. Daarnaast heeft de paraplu een handige klittenbandsluiting. De paraplu heeft een doorsnede van 130 cm. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: unisex Materiaal: staal/nylon/hout Doorsnede paraplu: 130 cm Lengte paraplu: 55 cm Aantal banen: 16 banen Sluiting: klittenband

Paraplu groot Roos

€ 14,95

Paraplu groot Roos

€ 14,95

Met deze mooie paraplu bent u er zeker van dat u droog blijft bij slecht weer. Daarnaast is deze paraplu bedrukt met mooie kleurrijke rozen.

Met deze mooie paraplu bent u er zeker van dat u droog blijft bij slecht weer. Daarnaast is deze paraplu bedrukt met mooie kleurrijke tulpen. Andere varianten van deze paraplu kunt u vinden in onze shop.

Met deze mooie paraplu bent u er zeker van dat u droog blijft bij slecht weer. Daarnaast is deze paraplu bedrukt met mooie kleurrijke tulpen.

Deze paraplu heeft een doorsnee van 52cm.

Zwart van kleur.

Sale!

Paraplu Ø52cm

€ 15,00 € 9,99
Sale!

Paraplu Ø52cm

€ 15,00 € 9,99

Deze paraplu is in dieverse kleuren.

Een diameter van 52 cm en groot genoeg om droog te blijven.

De poncho is alleen in het blauw verkijgbaar.

Is in de maat voor volwassenen one size 132x200cm