Productbeschrijving

 

Een GARDENA tuinslang set met alle benodigdheden én maar liefst 1 jaar garantie, dat is toch ideaal! De set wordt inclusief alle Original GARDENA Sysem onderdelen, een wandhouder en een original GARDENA tuinspuit geleverd. Na aankoop van deze set kan je direct aan de slag in je tuin.

Voordelen
De tuinspuit is reguleerbaar.
Het systeem is eenvoudig op te hangen en eenvoudig in gebruik.
De set is ideaal voor het bewateren van planten en bloemen in een stadstuin of op een balkon.
De slang wordt opgerold op de muurhouder en is dan netjes opgeborgen en altijd klaar voor gebruik.
De muurhouder is voorzien van praktische ophangmogelijkheid voor sproeier, broes of tuinspuit.
Altijd onder handbereik en goed voor langdurig tuinplezier.

Over het merk GARDENA
GARDENA (onderdeel van Husqvarna Group) is in 1961 opgericht in Ulm, Duitsland. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste en meest innovatieve marktleiders op het gebied van tuingereedschap. Of het nu gaat om bewatering, gazononderhoud of snoeigereedschap, GARDENA heeft voor iedere klus in de tuin de juiste oplossing. Om kwaliteit te waarborgen test GARDENA alle artikelen meerdere malen voordat ze op de markt worden gebracht. Dit garandeert de beste kwaliteit en een lange levensduur. Bekijk hier het gehele GARDENA assortiment.
Sale!

Gardena startset 'Unicef'

€ 24,95 € 19,99
Sale!
Sale!

Gardena startset 'Unicef'

€ 24,95 € 19,99

Steun nu Unicef:

Steun nu Unicef met 1 euro voor water in droge en warme landen.

Koop nu dit product.

Productinformatie

De GARDENA Basic Set bestaat uit een kraanstuk met een adapter (18202 en 5305), een slangstuk (18216), een waterstop (18214) en een reguleerbaar spuitpistool (18300).

Het Original GARDENA System
Dankzij de systeemproducten van het Original GARDENA System kan ieder besproeiingsaccessoire eenvoudig en snel met de slang worden verbonden. Alles past op elkaar van begin tot einde en blijft waterdicht.

Complete Start-Set
Deze basisset bevat aansluitarmaturen, die eenvoudig op de kraan en slang te bevestigen zijn.

Productomschrijving

 

Gardena snoeizaag

Met deze snoeizaag van Gardena maak jij jouw tuin netjes. De zaag is inklapbaar en kan gemakkelijk dikkere taken zagen. De zaag is erg licht en effectief in gebruik. Het zaagblad heeft impuls geharde driezijdig gespelen zaagtanden wat een snel resultaat met weinig krachtinspanning creëert. Het handvat zorgt ervoor dat de zaag niet uit uw hand kan glijden.

Specificaties:
Kleur: blauw
Materiaal: staal, kunststof
Lengte snoeizaag: 13,5 cm
Lengte zaagblad: 70 mm

Sale!

Gardena Classic besproeiingspomp 3000

€ 249,50 € 199,99
Sale!
Sale!

Gardena Classic besproeiingspomp 3000

€ 249,50 € 199,99

Productinformatie

Mooi instapmodel - robuust en compact
De compacte GARDENA Besproeiingspomp 3000/4 is het optimale instapmodel en kan worden gebruikt voor uiteenlopende doeleinden. Door het grote zuigvermogen en de hoge druk is deze pomp ideaal voor besproeiing, drukverhoging of het over- of verpompen van kraan-, regen- of chloorwater voor zwembaden. De pomp is licht en robuust, en eenvoudig in gebruik. Een grote vulopening maakt het vullen van de pomp voor het eerste gebruik eenvoudig en dankzij een ergonomische handgreep is de pomp eenvoudig te verplaatsen. De rubberen voetjes zorgen dat de pomp stabiel staat en met een laag geluids- en trillingsniveau werkt. Ter bescherming van de pomp tegen vorst en dus schade is de pomp voorzien van een aftapschroef voor het aftappen van het achtergebleven water in de pomp. Voor een lange levensduur vertrouwt GARDENA op hoogwaardige materialen. De keramische bescherming en een dubbele afdichting tussen de motor en het loopwerk van de pomp zorgen voor een veilige werking en voorkomen schade aan de pomp. Een thermische beveiligingsschakelaar beschermt de motor tegen overbelasting. Let op: pompen van GARDENA zijn niet geschikt voor het verpompen van zout water, agressieve of licht ontvlambare middelen of voedingsmiddelen.

Vermog 600 W
Max. toevoercapaciteit 3100 l/h
Maximale druk 3.6 bar
Max. aanzuiging bij zelfaanzuiging 7 m
Max. toevoer kop head 36 m
Gewicht 6.5 kg
Kabellengte 1.5 m
Type voedingskabel H07 RNF
Elektrische beschermingsklasse IP X4

Gebruiksvriendelijk
Dankzij de grote vulopening kunt u de pomp vóór gebruik eenvoudig en zonder trechter vullen. Dankzij de ergonomische handgreep kan de pomp gemakkelijk worden verplaatst.

Robuust en betrouwbaar
De hoogwaardige materialen en nauwgezette productie beschermen de pomp tegen schade en zorgen dus voor een lange levensduur en een veilige werking.

Pomp met laag geluidsniveau
De rubberen voetjes zorgen dat de pomp stabiel staat en dat hij met een laag geluidsniveau en zonder trillingen werkt.

Handig
Het resterende water kan, bijvoorbeeld bij naderende vorst, eenvoudig worden afgetapt via de aftapschroef.

Productinformatie

Voor de hoogste vereisten in huis en tuin
De GARDENA Besproeiingspomp 6000/6 inox is het Premium model van de besproeiingspompen en voldoet aan de hoogste vereisten voor veiligheid, prestaties en comfort. De innovatieve veilige pompfunctie biedt een zeer goede bescherming en een lange levensduur van de pomp. Een scherpe LED geeft aan of de pomp goed werkt en wanneer er problemen zijn. Een automatische uitschakelfunctie zorgt dat de pomp waar nodig automatisch wordt uitgeschakeld om schade te voorkomen. Dit garandeert de beste bescherming voor de pomp en voor de gebruiker. Een geïntegreerd voorzetfilter zorgt dat de pomp probleemloos werkt. Voor de beste resultaten gebruikt GARDENA zeer hoogwaardige materialen voor alle producten. De Besproeiingspomp is bijvoorbeeld voorzien van een roestvrij stalen behuizing en een 5-traps toevoerrotor, die zeer goede prestaties en een zeer laag geluidsniveau biedt. Door de dubbele uitlaten, waarvan één draaibaar, kunt u gelijktijdig twee besproeiingsaccessoires gebruiken. De keramische bescherming en een dubbele afdichting tussen de motor en het loopwerk van de pomp zorgen voor een veilige werking en voorkomen schade aan de pomp. Een thermische beveiligingsschakelaar beschermt de motor tegen overbelasting. Als er vorst dreigt, kan de pomp gemakkelijk worden afgetapt met een aparte aftapschroef. De pomp is ook eenvoudig in gebruik. Een grote vulopening maakt het vullen van de pomp voor het eerste gebruik eenvoudig en dankzij een ergonomische handgreep is de pomp eenvoudig te verplaatsen. De rubberen voetjes zorgen dat de pomp stabiel staat en met een laag geluids- en trillingsniveau werkt. Let op: de hoogwaardige besproeiingspomp 6000/6 inox kan optimaal worden gebruikt voor besproeiing, drukverhoging of voor het over- of rondpompen van kraan-, regen- of chloorwater voor zwembaden. Ze zijn niet geschikt voor het verpompen van zout water, agressieve of licht ontvlambare middelen of voedingsmiddelen.

Vermogen 1300 W
Max. toevoercapaciteitn 6000 l/h
Maximale druk 5.5 bar
Max. aanzuiging bij zelfaanzuiging 8 m
Max. toevoer kop head 55 m
Gewicht 14.9 kg
Kabellengte 1.5 m
Type voedingskabel H07 RNF
Elektrische beschermingsklasse IP X4

Probleemloos gebruik
Een geïntegreerd voorzetfilter beschermt de pomp tegen vuil en zorgt zo voor een probleemloze werking van de pomp.

Zeer laag geluidsniveau bij pompen
De Besproeiingspomp inox 6000/6 is speciaal ontwikkeld vanwege het lage geluidsniveau. De 5-traps toevoerrotor werkt stil en de rubberen voetjes garanderen daarnaast dat de pomp stabiel staat en weinig trillingen veroorzaakt.

Zeer robuust
De Premium Besproeiingspomp 6000/6 inox is voorzien van een roestvrij stalen behuizing en daarom zeer robuust met een lange levensduur.

Voor flexibele toepassingen
Door de dubbele uitlaten, waarvan één draaibaar, kunt u gelijktijdig twee besproeiingsaccessoires gebruiken.

Hoog veiligheidsniveau met lange levensduur
De veilige pompfunctie biedt optimale veiligheid tijdens het pompen. Een helder LED-display waarschuwt voor problemen aan de aanzuig- of drukzijde. Waar nodig schakelt een automatische veiligheidsvoorziening de pomp uit voordat er zich schade voordoet. Dit voorkomt schade aan de pomp door bijvoorbeeld drooglopen.

Automatische bediening

De vlotterschakelaar zorgt ervoor dat de pomp automatisch wordt ingeschakeld wanneer een bepaald niveau wordt overschreden. Als het niveau daalt, schakelt de pomp automatisch weer uit. De inschakel- en uitschakelhoogten kunnen individueel worden aangepast door de vlotterschakelaar op het pomphuis op drie verschillende hoogtes te vergrendelen.

 

Continue handmatige bediening

Door de schakelaar in de behuizing om te zetten, kan de pomp worden ingesteld op continue handmatige bediening.

 

Eenvoudige bediening

Als vuildeeltjes de pomp blokkeren, kan deze via de praktische snelkoppelingen op de behuizing simpelweg worden geopend door een halve draai te geven. Nadat de blokkering is geëlimineerd, kunnen de onderdelen snel en makkelijk opnieuw worden samengevoegd.

Voor het verlengen van de slangMet deze verlengkoppeling kunt u uw tuinslang eenvoudig verlengen. Ook te gebruik om slangen met verschillende diameters te koppelen bijv. van 19 mm (3/4″) naar 13 mm (1/2″). GARDENA (onderdeel van de Husqvarna Group) is het grootste merk in Europa op het gebied van tuinverzorging. Of het nu gaat om besproeiingssystemen, pompen, tuinvijvers, gazononderhoud, verzorging van bomen en struiken, tuingereedschap of bodembewerking. Uw planten en gazon houdt u groen en gezond door de juiste besproeiing. GARDENA heeft uitstekende oplossingen voor besproeiing, watertransport, reiniging en schoonmaken, besproeiingspompen en automatische besproeiing. Voor nagenoeg iedere tuin heeft GARDENA een efficiënte besproeiingsoplossing.

Sale!

Gardena sectorcirkelsproeier vario

€ 39,99 € 29,99
Sale!
Sale!

Gardena sectorcirkelsproeier vario

€ 39,99 € 29,99

Deze Gardena Vario sector- en cirkelsproeier kunststof 33,6x11x6cm is geschikt voor oppervlakten niet groter dan 225m2. Met een reikwijdte van 8,5 meter en zijn 7-traps sectorinstelling van 90 tot 360 graden stelt u de vario sproeier nauwkeurig in. Dankzij een speciale turbine voor het draaien van de sproeier krijgt een gelijkmatige verdeling van het water en kan de sproeirichting ook afzonderlijk worden ingesteld. In het geval van een grotere tuin zijn meerdere van deze sproeiers achter elkaar te zetten. Bovendien is het uitneembare fijnmazige vuilfilter eenvoudig te reinigen voor een lange levensduur. Deze sproeier maakt van het beregenen van uw tuin een koud kunstje.

 

Sale!

Gardena turbinesproeier 8144

€ 35,00 € 29,95
Sale!
Sale!

Gardena turbinesproeier 8144

€ 35,00 € 29,95

Met de GARDENA Comfort Turbinesproeier kunt u uw tuin zacht besproeien. Hij is gemaakt van stevig kunststof en is daarom zeer geluidsarm. De vuilafstotende getrapte turbine-aandrijving is gepatenteerd. Hij werkt fluisterstil en verdeelt het water gelijkmatig door besproeiing in 2 zones en de speciale vorm van de deflector. Met de speciaal gegroepeerde instelringen bepaalt u eenvoudig en nauwkeurig de te beregenen sectoren van 20° tot 360°. De geselecteerde sector is altijd goed op deze instelringen zichtbaar. Met behulp van de grote, comfortabele draaiknop legt u de sproeiafstand vast. Deze kunt u instellen van 5 m tot maximaal 12 m. Daarmee kan een oppervlak van 75 m² tot maximaal 450 m2 worden beregend. De sproeier is al op een kunststofpen gefixeerd. Daarmee kunt u de GARDENA Comfort Turbinesproeier eenvoudig in het gazon steken. Net zo eenvoudig verwijdert u hem weer en zet u hem op een andere plaats. De sproeier is uitgerust met de GARDENA System-aansluiting en een eindkap. U kunt hem meteen in de tuin gebruiken. Een fijnmazig, gemakkelijk uitneembaar filter vangt vuil op. Het kan makkelijk worden verwijderd en gereinigd.

Highlights

  • Beregend oppervlak 75 - max. 450 m²
  • Gepatenteerde turbine-aandrijving
  • Met vuilfilter en pen
  • Kant-en-klaar uitgerust met GARDENA System-aansluiting en eindkap

Productbeschrijving

Met de Gardena sproeilans, kan de tuin voorzichtig en nauwkeurig bewaterd worden. De waterstroom wordt gestart door handmatig de handgreep in te drukken of te vergrendelen. Met een innovatieve en ge�ntegreerde technologie om te beschermen tegen vorst. De zachte plastic ring op het hoofd beschermt tegen beschadiging. De lans heeft een lengte van 60 cm. Dit is bijzonder praktisch voor grotere gebieden, bijvoorbeeld voor bloemen- of groenten bedden, zodat je gemakkelijk de sproeistraal kan bedienen, zelfs wanneer je langs de rand staat en in het midden water wilt geven.
Sale!

De Gardena Zwenksproeier Aquazoom 250/1 is de ideale sproeier voor het besproeien van kleinere, rechthoekige oppervlakken. 

Sproeioppervlak 105-250 m²

Sproei bereik Ø 7-18 m

Sproeioppervlak 15 m

Sale!

Gardena Tuinschepje 8cm

€ 20,00 € 12,69
Sale!
Sale!

Gardena Tuinschepje 8cm

€ 20,00 € 12,69

Productinformatie

Het Gardena Classic tuinschepje breed heeft een ergonomische handgreep en past perfect in de hand. De hoek aan het einde van de steel voorkomt dat je hand tijdens de werkzaamheden wegglijdt. Het schepje heeft een breedte van 8 cm en is gemaakt van hoogwaardig staal. Door de coating van Duroplast gaat het schepje lang mee.

Afmetingen: 33,5x8x4,5cm

Een snoeiklus en geen snoeischaar? Dan is de Gardena snoeischaar 'Cassic' mooi om mee te beginnen.

Deze snoeischaar is grschikt voor berinnende tuinierders.

Ook voor bloemisten is de schaar een onmisbaar gereedschap.  

Deze snoeischaar is voor de meer ervaren snoeiers en bloemschikkers.

Het is de model "Comfort'. Comfortabel om mee te werken.

Tuinslang 11m

€ 24,99

Tuinslang 11m

€ 24,99

Deze tuinslang is 11 meter maar in gebruik heeft de slang een lengte tot 30 meter.

 

Productinformatie

De drukbestendige GARDENA Classic slang is vormvast door het gebruik van hoogwaardig weefsel en is vrij van schadelijke weekmakers (ftalaten) en zware metalen, en is natuurlijk UV-bestendig. Indien gewenst, systematisch uit te breiden met Original GARDENA System koppelstukken en besproeiingsproducten. Kortom de perfecte voorwaarden voor eenvoudig en flexibel gebruik in uw tuin

Kwaliteitsslang geschikt voor een druk tot max. 22 bar
De slang is gemaakt van hoogwaardige materialen met extra wanddikte en sterkte. Bestand tegen een druk tot max. 22 bar.

Versterkt met textiel
Door het inwendige textiel is de slang drukbestendig en behoudt deze zijn vorm.