Sale!

Composttrommel

€ 199,99 € 159,99
Sale!
Sale!

Composttrommel

€ 199,99 € 159,99
  • het hele jaar door composteren
  • eenvoudig uitnemen

 

Composteert organisch afval uit keuken en tuin snel en vrijwel reukloos in gesloten systeem – het hele jaar door! Door regelmatig draaien en de interne beluchting wordt ervoor gezorgd dat de compost in enkele weken gebruiksklaar is - zonder moeizaam doorspitten. Terwijl deze in de eerste trommel „rijpt“ kan de tweede verder worden gevuld – comfortabel dankzij openingen aan beide zijden en een prettige hoogte. Zo worden er ook geen muizen e.d. aangelokt. Ook voor kleine oppervlakken zoals bijv. het balkon. Weerbestendige metalen poten, UV-bestendige PP. H 82 x b 65 x d 60 cm. 9,4 kg Per trommel 70 l.

 

Compostsilo

€ 149,99

Compostsilo

€ 149,99

Thermocom. silo H134,5x91x91cm

Gooi uw gft-afval niet meer weg, maar maak er zelf compost van! Door middel van deze compostbak van Nature kunt u op een eenvoudige en natuurlijke manier zelf een composthoop aanleggen in de tuin. De compostbak zal uw tuin- en keukenafval verwerken tot een voedingsrijke bemesting. Compost biedt meerdere voordelen: het is een voedzaam mest voor uw planten, geeft uw planten bescherming, verbetert de bodemstructuur en is een goede maar ook goedkope meststof!

De compostbak is vervaardigd uit bestendig polypropyleen in de kleur zwart en heeft een ruime inhoud van 800 liter. De compostbak is voorzien van een scharnierend deksel om het afval in te werpen en een opening aan de voorzijde om de compost te kunnen omwoelen of verwijderen. In de wanden van de silo zijn Thermolen verwerkt die voor een constante hoge temperatuur zorgen, waardoor het afval sneller wordt afgebroken. De compostbak beschikt over een inklapbaar systeem waardoor hij makkelijk in elkaar te zetten is en waar nodig eenvoudig opgeborgen kan worden.

Sale!

compostbak CB-340

€ 149,99 € 99,99
Sale!

compostbak CB-340

€ 149,99 € 99,99

COMPOSTVAT 340 LITER

Sterk compostvat met een inhoud van 340 liter in de kleur zwart. Het is een vierkant compostvat met aan alle kanten schuifwanden om de compost er uit te kunnen scheppen. De deksel zit vast met scharnieren, makkelijk een windproof. Door deze constructie heeft het compost vat een extra grote opening.

 

VIERKANT COMPOST VAT

  • Composteren is zeer milieu vriendelijk!
  • Zeer robuuste stevige kwaliteit
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Extra lange levensduur
  • Optimale beluchting, versneld het organisch proces

Er zijn veel vierkante compostbakken op de markt maar geen één voldeed aan onze verwachten. De meeste compostbakken die zelf in elkaar gezet moeten worden zijn gammel, moeilijk in elkaar te zetten of hebben een zeer beperkte levensduur.

Toen kwamen wij dit robuuste compostvat tegen. Zeer dikke krachtige wanden, degelijk materiaal en makkelijk in elkaar te zetten. Wanneer u deze in elkaar zet staat deze, voor een vierkante compostbak, al redelijk sterk op zijn benen. Op de hoeken kunt u de bijgeleverde kabelbinders monteren voor extra versteviging, die vallen door het uitgekiende ontwerp niet op. Door de dikke wanden en zijn zwarte kleur wordt het broeien in het compost vat versterkt en wordt het organische proces versneld. De ventilatiegaten zorgen voor een optimale lucht circulatie. Door de hoge en dikke kwaliteit van het kunststof is deze 340 liter compostbat geschikt voor elk weertype welke resulteert in een langere levensduur. U kunt de compost zowel uit de bovenzijde scheppen als uit de schuifwanden die aan elke zijde aanwezig zijn. De deksel zit overigens met scharnieren vast zodat deze niet weg kan waaien. De 340 liter compostbak heeft geen grondplaat, als u deze op zand plaatst behaald u optimale resultaten, overigens is dit niet noodzakelijk. Deze 340 liter compostbak is een aanrader voor één ieder die wil bijdragen aan een beter milieu.

Specificaties

Inhoud340 literHoogte870 mmLengte750 mmBreedte750 mmGewicht8100 grKleur dekselZwartKleur compostbakZwartMateriaalPEArt. nrCB-340