Sale!

HARRY POTTER HAGRIDS HUISJE

€ 99,99 € 67,50
Sale!
Sale!

HARRY POTTER HAGRIDS HUISJE

€ 99,99 € 67,50

LEGO 75947 HARRY POTTER HAGRIDS HUISJE

Bescherm de hippogrief Scheurbek tegen de Minister van Toverkunst en de gemene Beul! Deze coole Harry Potter en de Gevangene van Azkaban LEGO speelset neemt je samen met Harry, Ron Wemel en Hermelien Griffel mee naar Hagrids huisje, dat vol staat met de spulletjes van Hagrid en waar het haardvuur gezellig brandt. Verstop je tussen de pompoenen van Hagrid als de minister arriveert, maak vervolgens de ketting van Scheurbek los en breng hem in veiligheid. Maar kijk uit: de Beul is vastbesloten zijn bijl te gebruiken! Inclusief 6 LEGO Harry Potter minifiguren: Hagrid en Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Griffel, de Beul en de Minister van Toverkunst die nieuw zijn vanaf juni 2019, plus een figuur van de hippogrief Scheurbek met beweegbare vleugels en kop die vastzit aan een afneembare ketting. 496-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Sale!

HARRY POTTER ZWEINSTEIN KLOKKENTOREN

€ 99,99 € 75,00
Sale!
Sale!

HARRY POTTER ZWEINSTEIN KLOKKENTOREN

€ 99,99 € 75,00

LEGO 75948 HARRY POTTER ZWEINSTEIN KLOKKENTOREN.

Stap beroemde locaties uit de Harry Potter films binnen met de Zweinstein Klokkentoren speelset! Ga samen met Harry, Hermelien Griffel en hun vrienden naar het kantoor van Perkamentus, volg een les Verweer tegen de Zwarte Kunsten en bekijk de ziekenzaal en badkamer van de klassenoudsten. Verzet de klok om een tijdverdrijver-avontuur te beleven, maar zorg ervoor dat je op tijd terug bent om de winterse versieringen en de bewegende dans-functie voor het Kerstbal te zien. Als je eenmaal binnen bent geweest in de toren vol personages en details uit Harry Potter en de Gevangene van Azkaban en Harry Potter en de Vuurbeker wil je er nooit meer weg! Inclusief 8 Harry Potter minifiguren die nieuw zijn vanaf juni 2019: Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Griffel, Fleur Delacour, Carlo Kannewasser, Viktor Kruml, Albus Perkamentus en Madame Mallemour. 922-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

Sale!

CITY STREET SWEEPER

€ 9,99 € 9,05
Sale!
Sale!

CITY STREET SWEEPER

€ 9,99 € 9,05

LEGO 60249 CITY STREET SWEEPER

Het is tijd om de straten van LEGO City schoon te maken! Help de bestuurder de straatveegmachine met de geweldige draaiende borstels te besturen. Wauw! Het schoonmaken van de wegen wordt echt kinderspel met deze coole wagen! Open de achterkant van de truck, pak je schop en gooi de rommel in de vuilnisbak voordat je naar de volgende opdracht rijdt. Alweer een straat succesvol schoongemaakt door de alledaagse helden van LEGO City! Deze speelgoedstraatveegmachine vormt een ideale kennismaking met de spannende wereld van LEGO City. 89-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

 

Sale!

CITY MODERN FAMILY HOUSE

€ 55,00 € 49,99
Sale!

CITY MODERN FAMILY HOUSE

€ 55,00 € 49,99

CITY MODERN FAMILY HOUSE

(LEGO 60291)

Welkom in het familiehuis, een milieuvriendelijke woning met zonnepanelen en een Octan-E laadstation voor de coole elektrische auto. Ga naar binnen en ontdek een heleboel gedetailleerde kamers, waaronder een keuken met een smoothiemaker en een badkamer met een toilet, wastafel en douche. Buiten kun je je eigen groenten verbouwen, de labrador een bad geven of een partijtje straathockey spelen. Maar pas op voor de hondendrol! Met LEGO accessoires: een speelgoedzwaard, gitaar en luidspreker, verfkwast en pot, radio, trofee, hockeysticks, gameconsole en een flatscreen-tv. 388-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.