Sale!

Tomado droogrek Tilburg

€ 29,99 € 22,49
Sale!

Tomado droogrek Tilburg

€ 29,99 € 22,49

Tomado droogrek Tilburg 12 mtr

Het Tomado Tilburg hangdroogrek met 19 lijnen en 12 meter drooglengte is handig in gebruik omdat je aan beide zijden het rek kunt openklappen. De hangbeugels van het rek kun je op 2 breedtes gebruiken; van 0 tot 6 cm en van 6 tot 11,5 cm. Je hangt dit rek aan een deur, een radiator of aan het balkon. Het is ook ideaal voor gebruik op de camping of caravan. Het Tomado Tilburg droogrek is compact, met inklapbare armen en vleugels. Dicht is dit slechts : 68x55x3cm. Als je het Tilburg hangdroogrek opent, neemt het een ruimte in van 59x101 cm. Het rek heeft een harde Epotherm coating die het droogrek roest-en UV-bestendig en antistatisch maakt. Na gebruik buiten, binnen opbergen. 3 jaar garantie. Made in Italy.

- 12 meter drooglengte
- Breedte van 0 tot 6 cm
- Breedte vanaf 6 tot 11.5 cm
- Roest-en UV bestendig
- 3 jaar garantie

Tomado, opgericht in 1923, is een Nederlandse fabrikant van huishoudelijke artikelen ; Droogrekken, boekenrekken, strijktafels- en strijkhoezen, trappen, ruimtewinners, shoppers en klein huishoudelijk elektrisch. Tomado heeft sinds 1986 een joint venture met het Zwitserse METALTEX. Metaltex is één van de grootste draadwaren producenten in Europa.
De Metaltex designers zijn continu bezig nieuwe producten te ontwikkelen die aan de laatste behoeftes van de gebruiker voldoen.
Metaltex ; Intelligent housewares.

Sale!

Metaltex droogrek Rotterdam 25 mtr

€ 45,00 € 30,25
Sale!

De droogrek is geschikt voor binnen en buiten.

Nu in prijs verlaagd.

Deze droogmolen is ideaal voor een balkon, een kleine tuin. Of gewoon omdat u er geen in de tuin wildt hebben staan. Wat de reden ook is, het is een Brabantia.

Wees er snel bij. De laatste paar zijn nu in de reclame. 

Sale!

Leifheit droogmolen Linomatic m400

€ 103,99 € 99,99
Sale!

Productomschrijving

De Leifheit Linomatic V400 is een droogmolen met een drooglengte van 40 meter. Dankzij het Easy-lift systeem is de molen eenvoudig te openen en sluiten. Wanneer je de molen inklapt, verdwijnen de anti-sliplijnen in de armen. Zo blijven ze stof- en vuilvrij en berg je de droogmolen gemakkelijk op. Ingeklapt heeft dit droogrek de volgende afmetingen: L 18 x B 16 x H 168 cm.

 

 

Sale!

Deze Brabantia heeft 50 meter aan waslijn. Daar kunt u heel wat wat aan ophangen.

Wordt geleverd met metalen grondanker.